ADC Trapper Forum

No Profanity *** No Flaming *** No Advertising *** No Anti Trappers *** No Politics
No Non-Target Catches *** No Links to Anti-trapping Sites *** No Avoiding Profanity Filter


Home~Trap Talk~ADC Forum~Trap Shed~Wilderness Trapping~International Trappers~Fur Handling

Auction Forum~Trapper Tips~Links~Gallery~Basic Sets~Convention Calendar~Chat~ Trap Collecting Forum

Trapper's Humor~Strictly Trapping~Fur Buyers Directory~Mugshots~Fur Sale Directory~Wildcrafting

Trapper's Tales~Words From The Past~Legends~Archives~Kids Forum~Lure Formulators Forum


~~~ Dobbins' Products Catalog ~~~


WCS
(Please support Wildlife Control Supplies, our sponsor for the ADC Page)






Print Thread
Hop To
CO2 gauge question #6523499
04/22/19 07:22 PM
04/22/19 07:22 PM
Joined: Aug 2014
Posts: 536
South Central PA
oneoldboot Offline OP
trapper
oneoldboot  Offline OP
trapper

Joined: Aug 2014
Posts: 536
South Central PA
I picked up a CO2 tank and gauge. I have read that one should run the flow based on the size of the container. However, the outflow gauge is in PSI not LPM. Should I get a new gauge or use the PSI, but it there some type of conversion?

Feel free to PM me. Thanks!

[Linked Image]

Re: CO2 gauge question [Re: oneoldboot] #6524041
04/23/19 05:39 PM
04/23/19 05:39 PM
Joined: Dec 2006
Posts: 15,698
St. Louis Co, Mo
B
BigBob Offline
trapper
BigBob  Offline
trapper
B

Joined: Dec 2006
Posts: 15,698
St. Louis Co, Mo
Google: " Conversion tables for CO 2, from PSI to LPM"


Every kid needs a Dog and a Curmudgeon.

Remember Bowe Bergdahl, the traitor.

Beware! Jill Pudlewski, Ron Oates and Keven Begesse are liars and thiefs!
Re: CO2 gauge question [Re: oneoldboot] #6524125
04/23/19 07:41 PM
04/23/19 07:41 PM
Joined: Aug 2014
Posts: 536
South Central PA
oneoldboot Offline OP
trapper
oneoldboot  Offline OP
trapper

Joined: Aug 2014
Posts: 536
South Central PA
Not sure this helped.

Previous Thread
Index
Next Thread




Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.1